Alopatické předepsání léků zabíjí ročně 120 000 lidí!

 

Klinická homeopatie

    Věda odmítá etiologii v klinické praxi. Jestliže příčina nemoci je podle Hippokrata také lékem, pak by měl homeopat předepsat podle toho. Symptomy jsou výrazy vitální síly. Každý případ vám přes etiologii a symptomy říká, zda se máte rozhodnout pro homeopatii, tautopatii nebo izopatii, atd. Osoba předepisující vysoké potence je jako hudebník, který se vyzná v hraní vysokých tónů, ale i on musí brát ohled na dirigenta. Homeopat by měl být znalý užití všech potencích včetně užívání bylinných výtažků a také by měl důvěrně znát alopatické léky.

Homeopatické předepsání
Předepsání potenciálních léků je založeno na jejich podobnosti příznaků s nemocí pacienta. Potřebujeme znát homeopatickou terapii na prvém místě. To je příklad léčby nemoci u pacienta, kdy je podobný stav založen na zkouškách léků a zpráv z toxikologie.

Isopatické předepsání
Předepsání potenciálních léků založené na jejich biologické podobnosti s nemocí pacienta. Izopatie je věda o miasmatech, nosodách, epidemiích, očkováních, atd. Například vir je léčen virem, nebo bakterie je lečená bakterií, atd.

Tautopatické předepsání
Předepsání potenciálních léků založených na jejich chemické podobnosti s nemocí pacienta. Tautopatie je věda protijedů a toxikologie. Tato metoda předčí všechny terapie v odstranění následku léků a toxinů. Problémy s léky, narkomanie, návyky, závislost a předávkování léků mohou být všechny léčeny tautopatickou metodou. První předepsání, které kdy vůbec bylo předepsáno v homeopatii byla tautopatické a ne homeopatické. Hahnemann užíval lék Chinu k tomu, aby se Chinou otravil: to byla tautopatie. Použil protilátku malárie na otravu s potenciálním chininovníkem. Kde byla potřeba k tomu, aby se dělal dlouhý rozbor podle anamnézy, jak dělají klasičtí homeopati? Toto je příklad léčby otravy jedem.

Sympatické předepsání
Předepsání potenciálních léků založených na jejich sympatické podobnosti s nemocí pacienta. Toto použití je založeno na lidovém použití potenciálních léků. Toto je starověká homeopatická věda. Zde, homeopatický lék je vybraný shodně s lidovou tradicí, esence květin, drahokamy, byliny, astrologie, atd. Porozuměním náklonností a antipatie můžeme zacházet s různorodostí nemocí. Tyto léky byly daný zdravým lidem k tomu, aby pomohli upravit normální lidské funkce. Jako jsou rozjímání, sny, tvořivost, paměť, řeč, životní síla, výdrž, atd.

Nejčastější příčiny úmrtí v USA:
1. Srdeční choroby
2. Rakovina
3. Úrazy
4. Alopatický předepsání léků zabíje ročně 120,000 lidi : a to jsou jen ohlášené případy.

Nepřímo moderní medicína zabijí mnohem více tisíců lidí ročně. Moderní medicína používá podivnou numerologii s manipulací statistik a to nazývají lékařskými vědami. Průměrný Američan má 9000% větší šanci na umrtí zapříčiněné alopatickými léky než z nabité pušky ve svém vlastním domě! Člověk má dvakrát větší šanci na umrtí zaviněné jeho doktorem než dopravní nehodou.

Klasická Homeopatie je nepoužitelná v případě hrozných patologií a u pacientů na alopatických lécích. Většina dnešních pacientů jsou na 2 - 3 různých lécích. Proto by homeopat měl být obeznámen i se špičkovými alopatickými léky, které se dnes předepisují. Potřebuje znát nejlepší alopatické léky na srdce, krevní tlak a diabetes, atd. Potřebuje vědět, jak lék ovlivní pacienta, co způsobí předávkování léku, jaké má abstinenční příznaky. Má to stejnou důležitost jako jeho znalost potencovaných homeopatických léků.

"Při homeopatickém předepsání, nikdy nevysadím pacientovy léky, protože je alopati nasadili objektivně. Já vždy podám nízké potence indikovaných léků spolu s bylinnými výtažky. Proč? Protože nízké potence homeopatik podávany denně jsou méně náchylné k tomu, aby byly protilátkou alopatických léků. Podám vyšší potenci při předávkování léku s akutními abstinenčními příznaky. Když se pacientovi udělá lépe, dávky alopatického léku jsou snížené a nakonec vysazené. Můžeme pacientovi předepsát jejich lék v závislosti na tom jak berou léky. Když jsou alopatické léky jsou snížené, můžeme zvýšit četnost podávání homeopatického léku," říká Robin Murphy.

Na trhu se objevuje 1500 nových léků ročně, tyto léky jsou nové pro lidský genofond. Proto nějaký schválený lék je ještě cizí pro lidskou DNA ještě po generace. Skutečné toxické efekty žádného léku nemohou být známy nejméně 40 let nebo i déle. Lidé jsou chemicky manipulovatelní, experimentuje se na nich a jsou následně otráveni, a vše se to děje jen z jednoho prostého důvodu: pro peníze! Chemoterapie je tak toxická, že se stává cholerou a my musíme platit tvrdou daň za tuto chemickou otravu!

Jsme tak otrávování syntetickými chemikáliemi zvaný *Xenobiotiky už od roku 1900. Od té doby přibyly tisíce nových xenobiotik každým rokem. Pitná voda z vodovodu obsahuje 56,000 xenobiotiků, US vláda dělala testy jen na 56 těchto chemikálií přidaných k vodovodní vodě. Od roku 1900, se na světě použilo 2 milion pesticidů, herbicidů a chemikálií a ty jsou v lidském krevním řečišti.

Příklad: V případech tumoru mozku, chemikálie Sodium Laurel Sulphate může být příčina rakoviny. Tato chemikálie se nachází ve většině šamponů k tomu, aby se vytvořila pěna, dokonce je dostupná v zdravotních obchodech. Sodík Laurel Sulphate se objevuje v krevním řečišti už po jednom použití. Šamponujeme vlasy našim dětem a tím je vlastně nevědomky denně vystavujeme rakovině!

Naše těla jsou zhotovená z 75% vody, proto tkáňové soli jsou velmi důležité léky. Buněčné soli slouží k detoxikaci vnitrobuněčné vody, která stala se otrávená. Všechno včetně stárnutí směřuje k buňce vody, celulární odvodnění způsobí mnoho problémů.

V US je na trhu dostupný produkt nazvaný "Bioplasma", obsahuje všech 12 tkaňových solí v každé tabletce. Můžete si tuto terapii udělat rozpuštěním tkáňových solí ve vodě, energie vody prochází časem různými změnami. Já tomu říkám Biowater, to je jako homeopatický lék. Nejlepší čas na užití je v hodině ledvin, která je mezi 6.25 a 10.17.


*Mimsem nebo BNF ( Brity National Formulary) - rejstřík chemických složek alopatických léků
* Xenobiotika (cizorodé látky) jsou látky organického nebo anorganického charakteru, které nejsou přirozenou složkou ekosystému.
Látky většinou hydrofilní, ionizovatelné (kromě steroidů, mastných kyselin apod.) Xenobiotika jsou jakékoli látky tělu cizí (léčiva, jedy, průmyslové chemikálie). Xenobiotika jsou to látky většinou lipofilní, které jsou biotransformacemi měněny na látky hydrofilní. Jejich osudem v organismu se zabývá xenobiochemie a toxikologie.

Zdroj: https://homeopatie.ivories.cz/index.php?strana=clanky&clanek_id=185